Projekter

Projekter

fotolia_115269945
lunevia tilbyder konkret opgaveløsning i jeres organisation eller projekter. Vi yder konsulentbistand til f.eks. formidling af partnerskaber, etablering af aktiviteter, udvikling og formulering af  jeres CSR-politik eller f.eks. løsning af opgaver i etableringsfasen ved opstart af socialøkonomisk virksomhed. Det kan også være andre konkrete projektopgaver.

Kontakt os for at høre nærmere.


Projektudvikling- & kvalificering
Vi har solid erfaring med projektudvikling og projektbeskrivelse. Vi tilbyder at kvalificere jeres projekter til f.eks. fonde eller offentlige instanser, puljer, driftstilskud eller andre offentlige kommunale støtteordninger.

Projektledelse
Vi tilbyder at lede jeres projekter End to End; ledelse, koordinering, styring, projektadministration og projektøkonomi.

Projektadministration
Vi kan bidrage med skabelonudarbejdelse til dokumentation, dokumentationsopgaver, afrapportering, kort sagt alle sideopgaverne, så I kan fokusere på kerneopgaverne.

Projektøkonomi
Vi kan også byde ind på økonomistyringen af projektet, dette er typisk en tung opgave, hvis projektet er fondsstøttet. Vi kan stå for budgettering, opfølgning, regnskab og afrapportering.